vr. 20 december 2024 | 10:30

MADE 2024: Ruimte

Kunstwandeling 20 t/m 28 december
  • Sluis en nabije omgeving, Noordkade, Witte Singel, begin Zuid- en eind Noordeinde, Roelofarendsveen
  • En meer...

Tentoonstelling van kunst gemaakt door inwoners uit Kaag en Braassem van 20 t/m 28 december, dagelijks van 10.30 tot 16.00 uur.

Wapperen er kleurrijke linten? Dan is er kunst!
Het thema van deze editie is Ruimte. Ruimte heb je in je hoofd of heb je nodig om iemand binnen te laten. Maar ruimte is meer. In de uitgestrektheid en de wijdte heb je de hele wereld. Net als in het heelal en het universum. In ons gebied is de ruimte soms beperkt, soms juist in overvloed. Het is ook een vertrek, de spatie die je bewegingsvrijheid geeft of de gelegenheid. Ruimte is de kier waar je iets in opbergt of de kamer waar je op je plek bent.

De route
- Noordkade vanaf het sluisje tot aan Bed and Breakfast Braassem en Meer op Noordkade 15
- Witte Singel van nummer 1 t/m 11
- Zuideinde tegenover restaurant Wagenaar, nummer 6 t/m 14
- Noordeinde in de tuin bij nummer 242 (naast de Ignatiusschool)

Wandelen en meer
WIJ Presenteert brengt met MADE aan de Kade positiviteit tijdens de donkere dagen; maak er een uitje van, verwonder en bewonder. Het is een korte wandeling waarbij je kunst bekijkt, een praatje maakt met andere bezoekers én even een frisse neus haalt. Voor veel ramen of in de tuin, overal is iets moois te zien. De wandeling kun je compleet maken met wat lekkers bij Café de Haven (25 december is het café gesloten) of bij Restaurant Wagenaar (30 december zijn er verse oliebollen). De kunst is in Roelofarendsveen te vinden aan de Noordkade, Witte Singel, eind Noordeinde en begin Zuideinde.