Disclaimer

Er kan op geen enkele manier rechten worden ontleend aan, of aanspraak worden gemaakt op de inhoud van de website van Stichting WIJ Presenteert / WCA Bij samenstelling van de content van deze website is getracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nauwkeurigheid na te leven. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat informatie op deze website (nu of na verloop van tijd) niet (langer) correct is.

Stichting WIJ Presenteert / WCA is in geen enkele vorm aansprakelijk voor de eventuele schade die mogelijk zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de op deze website vermelde gegevens. Alle aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van deze gegevens of doorgelinkte gegevens wordt afgewezen. Stichting WIJ Presenteert / WCA heeft het recht informatie op deze website kan zonder notificatie te wijzigen.

Er kunnen geen garanties worden gegeven over de inhoud van de informatie op deze website. Daarnaast is Stichting WIJ Presenteert / WCA niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het bezoeken van deze website en het gebruiken van informatie op deze website. Er wordt geen garantie gegeven over het functioneren van de website. Verwijzingen naar andere websites zijn slechts opgenomen ter informatie. Stichting WIJ Presenteert / WCA is niet verantwoordelijk voor de inhoud en werking van deze websites.


Copyright

Alle rechten voorbehouden aan Stichting WIJ Presenteert / WCA Niets op deze website mag worden verveelvoudigd, (in enige vorm worden opgeslagen) of op andere manier worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Stichting WIJ Presenteert / WCA.

Terug naar home