zo. 02 juni 2024 | 13:00

Kijk in de School

Binnenkijktheater
  • Tech Campus De School, Schoolbaan 1, Roelofarendsveen
  • Muziek
  • € 20.00
Geweest

Na twee jaar Kijk in de Wijk nemen we in 2024 een Kijk in de School. WIJ biedt de bezoekers een culturele ontdekkingstocht door Tech Campus De School. Wat is de link tussen cultuur en techniek? Je ziet een aantal korte optredens, allemaal met een knipoog naar techniek. De levendige campus is namelijk dé locatie voor leren over de techniek van morgen. Dit wordt genieten! Goed om te weten: Kijk in de School is ook leuk voor jongeren!

Programmering

SEM
De 20-jarige Sem Rozendaal werd 2e bij The Voice of Holland. Hij zingt het liefst stevige popsongs, met een rauw randje, waarbij hij ook genres als Rock, Country en Blues aanraakt. Gewapend met zijn gitaar en unieke stemgeluid, maakt hij van elke cover een geheel eigen versie. SEM brengt energie met een mengeling van eigen nummers en covers.

Plaatjes vullen gaatjes - Uit je plaat
Een voorstelling over platen en muziek. Met verhalen, interactie, de Singeltjesrace en goocheltrucs. Vragen die aan de orde komen zijn “Wat was jouw eerste plaatje?” en “Hoe werkt een platenspeler eigenlijk?" Kijk: dat zijn weetjes die wel passen bij een Tech Campus!

Tobi Kooiman
Omdat de Tech Campus ook 'De School' heet, hebben we ook nog een wiskundige. Gelukkig is hij ook cabaretier ;-) Tobi tackelt met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Met zijn vijf sterren op cabaret.nl - die spraken over een verfrissende wind en hits in overvloed - is WIJ blij dat hij speciaal voor Kijk in de School naar Roelofarendsveen komt.

Expositie en meer
Kun je kunst maken met AI? Wat heeft kunst te maken met softwareontwikkeling? En wat kan de robot van The First Tech Challenge allemaal? Drie vragen die op zondag 2 juni worden beantwoord. Als alle voorstellingen en exposities gezien zijn, wagen we nog met zijn allen een dansje met Plaatjes vullen gaatjes. We maken er een feestje van!