za. 13 januari 2024 | 20:30

Flip Noorman en Farida Laan

Muziek & Cabaret
  • Poco Más, Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Cabaret
  • € 15.00
Geweest

Een mooi pakket van twee voorstellingen op één avond met een mooie mix van muziek en cabaret!

Flip Noorman en Vera Van der Bie
Flip Noorman en Vera Van Der Bie spelen samen sinds Noorman een programma maakte met het werk van Leonard Cohen. Wat meteen opviel: die stemmen samen… Wouw… De gruizige bariton met de hemelse sopraan, beauty and the beast, Louis & Ella. Inmiddels speelden ze al in vier avondvullende programma’s samen. Flip won een Annie M.G. Schmidtprijs met een nummer waarvoor Vera het (strijk)arrangement schreef. Wanneer ze als duo spelen kan je een avond van hoogtepunten uit Noormans oeuvre verwachten aangevuld met een enkele cover uiteraard ook van Leonard Cohen en Tom Waits. Nummers ook op aanvraag.

Flip Noorman - zang, piano, gitaar
Vera Van Der Bie - viool, zang, bas

Farida Laan
Na Flip Noorman op het podium: Farida Laan. Farida was kort danser en lang beeldend kunstenaar. Totdat het statische karakter van papier en canvas, en de beslotenheid van haar atelier haar danig de keel uithingen. Ze zegde haar atelier op, gooide schilderijen weg. Nu brengt ze haar absurdistische universum op het podium. Zij won de Shaffy Cheque 2021 op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met De Acupuncturiste brengt ze een absurdistisch-fetisjistische methode om de wreedheid van het lot te vergeten.

Speciaal voor onze voorstellingen is de keuken van Poco Más open voor een theatermenu (á la carte). Reservereer door te bellen naar 071-200 1191 of mail via info@poco-mas.nl.