vr. 08 april 2022 | 21:00

Dubbeltheater

Vlamousse en Luuk Ransijn
  • SplotsZ | Poco Más, Sportpad 25 | Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Cabaret
Geweest

▶️ Deze voorstelling is verplaatst van 10 december 2021


Alkeburcht

In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. De angst voor de medemens moet worden doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er geluisterd worden! Geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

Foto: Daantje Bons


SplotsZ

De 21-jarige cabaretier Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Vorig jaar werd hij finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in oktober van dit jaar staat hij in de finale van het Griffioen de Stoep Cabaret Festival. Luuk maakt je deelgenoot van de reeks onhandige situaties waar hij in verzeild raakt en schuwt er niet voor zijn binnenwereld naar buiten te keren. Verwacht geen belerende voorstelling met antwoorden, maar een avond vol zelfspot, ontroering en muziek.


Koop je de kaarten bij WIJ Presenteert? Dan start je bij SplotsZ.


▶️ Koop je tickets bij WIJ Presenteert of SplotsZ voor deze voorstelling? Dan ga je akkoord met het coronaprotocol. De actuele versie is te vinden op www.wijpresenteert.nl/coronaprotocol.