za. 14 december 2024 | 20:30

Dubbeltheater 2024

Selma Visscher & broer en Davey Turnhout
  • SplotsZ | Poco Más, Sportpad 25 | Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Cabaret
  • € 17.50
Koop tickets

Twee voorstellingen op één avond. In de pauze wandel je naar de tweede voorstelling. Koop je de kaarten bij WIJ Presenteert? Dan start je bij SplotsZ en eindig je bij Poco Más. Koop je bij SplotsZ? Dan is het andersom.

Poco Más: Selma Visscher & broer - Ik kijk liever
Een authentieke nieuwe stem in cabaretland, een overdonderend megatalent en vooral buitengewoon grappig. Terwijl iedereen zichzelf non-stop probeert te verkopen, blijft Selma dicht bij haar kernwaarden van ongemak en schaamte. Ze wordt muzikaal begeleid door haar broer Lars Visscher, een grote naam in de accordeon-scene. Selma werd van de toneelschool gestuurd, won vervolgens de juryprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en stond in de finales van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Cameretten.

SplotsZ: Davey Turnhout - Chaos
Davey Turnhout is het helemaal zat. Hij is eind dertig, vader, echtgenoot en vindt het de hoogste tijd om de chaos in zijn leven en hoofd op orde te krijgen. Het leven is al chaotisch genoeg met twee kleine kinderen, een puppy, een huishouden en “carrière”. Tijd voor meer rust, meer lijstjes en meer pillen. Maar wat als sommige chaos veroorzaakt wordt door een diepgeworteld trauma uit je jeugd? Een open en eerlijke comedyshow over de mooie en de minder mooie kanten van het leven. Soms rauw, meestal hilarisch en altijd authentiek.

Is WIJ uitverkocht?
De helft van de kaarten wordt door SplotsZ verkocht. Check snel of daar nog wel kaarten verkijgbaar zijn!
>>> Webshop van SplotsZ