za. 09 december 2023 | 20:30

Dubbeltheater 2023

Cabaret
  • SplotsZ | Poco Más, Sportpad 25 | Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • € 15.00
Geweest

Twee voorstellingen op één avond. In de pauze wandel je naar de tweede voorstelling. Koop je de kaarten bij WIJ Presenteert? Dan start je bij SplotsZ. En andersom.

Uitverkocht?

De helft van de kaarten wordt door SplotsZ verkocht. Check snel of daar nog wel kaarten verkijgbaar zijn!
>>> Webshop van SplotsZ

Poco Más - Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop won de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen- De Stoep in 2022. Ze is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch, maar tegenwoordig kom je daar goed mee weg. Ze is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10k per maand kunt genereren zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zich moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp.

SplotsZ - Max van den Burg

Terwijl buiten de culturele oorlog woedt, zit Max binnen op de bank te radicaliseren. Van al die schreeuwende wappies en wokies, op links en rechts, wordt hij radicaal-midden en verlangt hij naar één ding: Wolter Kroes zijn. Hij geniet van zijn kleine wereldje van poepluiers, natte doekjes, koken met vrienden en verdedigt zijn parkeerplaats voor de deur als een “redneck on steroids”. Terwijl gestaag zijn buik én de overwaarde op z’n huis groeien, wacht Max tot het allemaal overgewaaid is. Áls het ooit nog overwaait…

Speciaal voor onze voorstellingen is de keuken van Poco Más open voor een theatermenu (á la carte). Reservereer door te bellen naar 071-200 1191 of mail via info@poco-mas.nl.

Gerelateerde evenementen