vr. 16 december 2022 | 21:00

Dubbeltheater 2022

Fuad Hassen en Dave Felida
  • SplotsZ | Poco Más, Sportpad 25 | Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Cabaret
  • € 15.00
Geweest

Twee voorstellingen op één avond. In de pauze wandel je naar de tweede voorstelling. Koop je de kaarten bij WIJ Presenteert? Dan start je bij SplotsZ. En andersom. WIJ is uitverkocht, maar wellicht heeft SplotsZ nog kaarten?

Poco Más

De pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal … Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.
Foto: Ngoc Chau

SplotsZ

Dave Felida, winnaar van zowel jury- als publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival, is een bijzondere verschijning als comedian. In tegenstelling tot de vele druktemakers is hij een baken van rust. Geen gehaaste grappenmaker, maar een ingetogen en beheerste humorist. Felida zoekt graag schurende humor op waarbij verwondering en smaak een grote rol spelen. Dave is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit.