za. 06 november 2021 | 14:30

De Piraten van kamer 16

Kinderen 4+
  • Poco Más, Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Kinderen
Geweest

Helaas gaat de voorstelling Zirkoes Fantaztika door omstandigheden niet door. Maar niet getreurd… op dezelfde datum, tijd en plaats zal theatergroep Heer Otto De Piraten van kamer 16 spelen. Had je al kaarten, dan heb je van ons een mail ontvangen. Kaarten blijven geldig!


De Piraten van kamer 16

Ahoi Landrotten en Zeeschuimers! Heer Otto komt, na het succes van ‘Boer Boris’ en ‘Ridder Florian’, met een gloednieuw theateravontuur: ‘De Piraten van kamer 16’! Er zit een piratenfamilie in hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterren hotel? Voor Pep is het één grote ontdekkingstocht. Hij heeft nog nooit een eigen kamer gehad of met mes en vork gegeten. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt ook van de ene verbazing in de andere. Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt! De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Alles moet precies zo blijven zoals het was. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar?


Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit! Ga mee op avontuur in deze humoristische en muzikale familievoorstelling. Geschikt voor avonturiers vanaf 4 jaar.


▶️ Koop je tickets bij WIJ Presenteert? Dan ga je akkoord met het coronaprotocol. De actuele versie is te vinden op www.wijpresenteert.nl/coronaprotocol.