zo. 11 februari 2024 | 15:30

De Hermannen Hermannosaurus Rex

Kinderen 6-12 jaar
  • Poco Más, Noordhoek 19, Roelofarendsveen
  • Kinderen
  • € 8.00
Geweest

OCH NEE! Omdat onlangs de aanhanger is gestolen van De Hermannen met daarin het decor van 'Herman, we have a probleem' hebben de mannen daadwerkelijk 'a probleem'! Zonder decor geen voorstelling en nóg vervelender: ze hebben de voorstelling pas een keer kunnen spelen ...

Hoe lossen we dit op?
Op 11 februari spelen De Hermannen hun vorige voorstelling bij Poco Más. Dit is Hermannosaurus Rex, een voorstelling over dat je alles kan maken van oude troep, je gooit het in een recyclemachine en je krijgt prachtige nieuwe spullen!

Alle bezoekers zijn via mail geïnformeerd. Wij denken dat de kinderen deze voorstelling ook erg leuk gaan vinden.Het is mogelijk je geld terug te krijgen als deze voorstelling je niet leuk lijkt. Graag horen we dat via het volgende mailadres; kinderen@wijpresenteert.nl

Excuses voor het ongemak maar hopen jullie toch graag te zien op zondag 11 februari bij Poco Más. Om 15.30u start de voorstelling.

Na de voorstelling zijn er pannenkoeken of flamkuchen bij Poco Más. Wil je komen eten? Gezellig! Reserveer door te bellen naar 071-200 1191 of mail via info@poco-mas.nl.

Over de voorstelling die eigenlijk zou komen.
Herman, we have a probleem Vlieg je met de lichtsnelheid van je problemen vandaan? Of ga je er recht op af en draai je er niet omheen? Om die vraag draait het in deze razendsnelle nieuwe voorstelling van De Hermannen. De Hermannen doen waar ze goed in zijn: gekke dansjes, hilarische tekstjes, ze rappen erop los en in een vindingrijk decor van meuk en spullen maken ze natuurlijk ruzie zoals alleen De Hermannen dat kunnen. Maken ze het weer goed? Tuurlijk! Alleen samen kom je eruit.