vr. 30 december 2022 | 10:30

MADE 2022: Typisch Kaag en Braassem

Kunsttentoonstelling 23 t/m 30 december
  • Sluis en nabije omgeving, Noordkade, Witte Singel, begin Zuid- en eind Noordeinde, Roelofarendsveen
  • En meer...
Geweest

Van vrijdag 23 t/m vrijdag 30 december organiseert WIJ Presenteert voor de derde keer MADE aan de Kade, een kunsttentoonstelling rondom de sluis in Roelofarendsveen. Vrijdag 23 december wordt MADE aan de Kade om 10.30 uur officieel geopend door burgemeester Astrid Heijstee.

Wapperen er kleurrijke linten? Dan is er kunst!
Het thema van deze tentoonstelling is Typisch Kaag en Braassem. Wie of wat vinden de creatieve inwoners typisch Kaag en Braassem? Zijn het de molens, de Veenmeermin, het water, de tulpen of de ijszeiler? Of zijn het bepaalde gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de brand in de kerk in Hoogmade? De tentoonstelling is dagelijks te bezoeken van 10.30 tot 16.00 uur en wordt door vrijwilligers van WIJ Presenteert samen met bewoners en bedrijven rondom de sluis georganiseerd.

De route:
- Noordkade vanaf het sluisje tot aan Bed and Breakfast Braassem en Meer op Noordkade 15
- Witte Singel van nummer 1 t/m 11
- Zuideinde naast Welkoop Roelofarendsveen en aan de overkant van nummer 6 t/m 14
- Noordeinde in de tuin bij nummer 242 (naast de Ignatiusschool)

Wandelen en meer
WIJ Presenteert brengt met MADE aan de Kade positiviteit tijdens de donkere dagen; maak er een uitje van, verwonder en bewonder. Het is een korte wandeling waarbij je kunst bekijkt, een praatje maakt met andere bezoekers én even een frisse neus haalt. Voor veel ramen of in de tuin, overal is iets moois te zien. De wandeling kun je compleet maken met wat lekkers bij Café de Haven (25 december is het café gesloten) of op 30 december met oliebollen bij Restaurant Wagenaar. De kunst is in Roelofarendsveen te vinden aan de Noordkade, Witte Singel, eind Noordeinde en begin Zuideinde (o.a. op het plein bij de oude veiling).

Illustratie: Sonja Zoet

Zit je nog niet in ons adressenbestand en heb je interesse in deelnemen aan de kunsttentoonstelling bij een volgende editie? Mail dan naar made@wijpresenteert.nl en we laten je t.z.t. het nieuwe thema weten.
Bekijk onze poster