do. 30 december 2021 | 10:30

MADE 2021: Pittig!

24 t/m 30 december: een winterwandeling vol verwondering
  • Sluis en nabije omgeving, Noordkade, Witte Singel, begin Zuid- en eind Noordeinde, Roelofarendsveen
  • En meer...
Geweest

MADE aan de Kade


Kunsttentoonstelling van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema is Pittig; gekruid, gepeperd of vurig. Maar ook kittig en dynamisch. Een pittig windje is behoorlijk krachtig en heb je weleens een pittig woordje met iemand gewisseld? We weten allemaal; 2020 en 2021 waren best pittig. Pikante, ernstige of degelijke kunst: als er maar pit in zit!


Waar?

In samenwerking met de bewoners en bedrijven ruim rondom de sluis organiseert WIJ een kunsttentoonstelling met werk van mensen uit Kaag en Braassem. Voor het raam, in de tuin of in de veranda van Café De Haven, overal is iets moois te zien. De tentoonstelling wordt gehouden aan de Witte Singel, Noordkade en begin-Zuideinde en eind-Noordeinde in Roelofarendsveen.


Achtergrondinformatie

Tip: een aanvulling op de tentoonstelling is onze digitale gids (vanaf 20 december gevuld) met alle adressen, namen, kunstwerken, etc. De gids is na de tentoonstelling nog enkele weken te bekijken.


Op de fiets?

Kom je op de fiets? Je kunt deze stallen in de fietsenstalling bij voormalig Ignatiusschool - Noordeinde 240. Hier kun je de wandeling ook starten, wat dit jaar doen de ramen van het gebouw van Liefde voor Harmonie ook mee.


MADE aan de Kade | Noordkade - Witte Singel - Zuideinde (rondom de sluis) - eind Noordeinde - Roelofarendsveen | vrijdag 24 t/m donderdag 30 december | 10.30-16.00 uur


Interesse om een ander jaar werk aan te leveren? Mail naar made@wijpresenteert.nl. Het thema voor MADE 2022 is Typisch Kaag en Braassem