Locaties

WIJ Presenteert is een theaterorganisatie zonder theater. Voor elke productie vinden wij de juiste locatie; klein en intiem of juist groots en imposant. Een aantal van deze locaties lichten wij hier voor je uit.

Een aantal jaar konden we er door grootscheepse verbouwing geen gebruik van maken, maar gelukkig sinds seizoen 2021-2022 is hij weer open: onze oude vertrouwde Alkeburcht. Wel met een nieuwe naam: Poco Más. In de theaterzaal staan 137 stoelen: rood pluche, zoals theater bedoeld is.

Poco Más (voorheen Alkeburcht)
Noordhoek 19
Roelofarendsveen

Bekijk foto's van de theaterzaal

~

Op een industrieterrein, maar eenmaal binnen gaat er een wondere theaterwereld voor je open bij HAL60. Hier kunnen we zeker 300 stoelen kwijt en zetten we de grotere producties neer. En laten we de stoelen eruit, dan kunnen we nog meer mensen kwijt.

HAL60
Pasteurweg 60
Roelofarendsveen

~

Uitstekend geschikt voor kleine kindervoorstelling is de stal bij Boer Aad Straathof. Of zoals Aad zelf zegt, de plek waar boer en burger elkaar ontmoeten!

De Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
Leimuiden

~

De akoestiek is prima in De Spreng, een voormalige kerk die sinds jaar en dag omgebouwd is tot evenementenlocatie. Hier kunnen we 200 stoelen kwijt en zetten we vooral voorstellingen neer die tot zijn recht komen in de bijzondere sfeer.

De Spreng
Kerkstraat 50
Oude Wetering

~

Ongeveer een keer per jaar organiseert WIJ Presenteert speciaal een voorstelling voor de bewoners van Wijdezorg. Bezoekers van 'buiten' zijn bij deze voorstellingen ook zeer welkom. In intieme sfeer, in de ontmoetingsplaats, de recreatiezaal van de zorglocatie.

Wijdezorg
Locatie Jacobus - Oude Wetering
Locatie Woudsoord - Woubrugge

~

Kleine (kinder)voorstellingen plaatsen we bij Splotsz. Hier staan 90 stoelen. SplotsZ is ook onze duopartner voor het dubbeltheater: een succesnummer waarbij twee artiesten tegelijkertijd op het podium staan en het publiek in de pauze van SplotsZ naar de Alkeburcht wandelt, of andersom.

SplotsZ
Sportpad 25
Roelofarendsveen

~

Tot slot plaatsen wij soms voorstellingen in de Ontmoeting in Leimuiden, de Kaskade in Roelofarendveen, Eetcafé Punt in Roelofarendsveen, Ons Dorpshuis in Oud Ade, Dorpshuis Plein 13 in Rijpwetering, café De Buren in Roelofarendsveen of Tech Campus De School Roelofarendsveen. Kortom: heb je kaarten voor een voorstelling van WIJ Presenteert? Check dan vooraf waar je moet zijn!