Theatergroep Bint - Grutjes & Griesmeel 2

Over Theatergroep Bint - Grutjes & Griesmeel 2

Over vriendschap, reizen, dromen en afscheid nemen. Het publiek komt op bezoek bij mevrouw Grutjes en mevrouw Griesmeel. De dames wonen al jaren naast elkaar. Ze houden van zingen, kienen en groentesoep. Als er een luchtpostbrief uit het buitenland in de brievenbus komt, brengt dit een hoop onrust. Zullen de buurvrouwen bij elkaar blijven? Na de voorstelling vinden er bijzondere ontmoetingen plaats middels het Grutjes & Griesmeel spel. www.tgbint.nl

Vervoer Combibus
Wilt u naar deze voorstelling, maar heeft u geen vervoer? Op zondag 6 november is de Combibus 's middags voor u beschikbaar. In principe zijn er per rit vier plaatsen. Een rollator is geen probleem (maar rolstoel is helaas niet mogelijk). Opgeven vóór vrijdag 4 november bij de infolijn van de Spil (ma.-vr. van 9.00 tot 11.00 uur, tel. 071 – 3317967). Houd er rekening mee dat de voorstelling om 14.30 uur begint en ongeveer anderhalf tot twee uur duurt.

Aanvang 14.30 uur · locatie: Wijdezorg Jacobus, Saskia van Uylenburchlaan 1, Oude Wetering · entree: 5

De kaartjes zijn tot 14 dagen voor de voorstelling te reserveren via reservering@wijpresenteert.nl. Daarna zijn de kaarten (zo lang de voorraad strekt) te koop bij boekhandel Veenerick, Noordplein 15 in Roelofarendsveen of vanaf een half uur voor aanvang aan de zaal.

Afbeelding bij Theatergroep Bint - Grutjes & Griesmeel 2

Details Theatergroep Bint - Grutjes & Griesmeel 2

Datum/tijd: zondag 6 november 2016
Entreeprijs: € 5,00

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Neem bovenstaande code over. Deze code gaat misbruik van het formulier tegen.