Martine Sandifort & Remko Vrijdag | Voorlopig voor altijd

Over Martine Sandifort & Remko Vrijdag | Voorlopig voor altijd

Slecht en goed nieuws. We beginnen met het slechte nieuws. Tot ieders spijt zijn Speelman en Speelman wegens gezondheidsredenen genoodzaakt hun hele tournee te cancelen. Hoewel WIJ uiteraard betreurt dat Speelman en Speelman niet komt, hebben we een mooi alternatief: Martine Sandifort en Remko Vrijdag. En dat is het goede nieuws!

Snelle sketches, onnavolgbare typeringen, gedenkwaardige samenzang en goed gespeelde meligheid.
Waar Remko Vrijdag, daar lachen. En waar Martine Sandifort, daar gieren, brullen. Hun vorige show grossierde in krankzin en verruk. Het resultaat: dijenkletsend publiek, vijf sterren in de Volkskrant en een nominatie voor de Poelifinario. ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, gekte, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort’, zei de jury. Dat klopt. Er zijn er maar weinig. Twee, om precies te zijn. Remko en Martine.

Heb je al kaartjes gekocht voor Speelman en Speelman? Dan zijn deze geldig voor de voorstelling van Martine Sandifort en Remko Vrijdag. Mocht je ze liever teruggeven, dan kan dat bij de kassa tijdens onze andere voorstellingen voor volwassenen of je neemt even contact op via mail met reservering@wijpresenteert.nl. 

Aanvang 20.30 uur, locatie: HAL60, entree €15

De kaartjes zijn te bestellen via reservering@wijpresenteert.nl en vanaf twee weken van te voren te koop bij Veenerick boek en kantoor, Noordplein 15, Roelofarendsveen of aan de deur vanaf een half uur voor aanvang voorstelling.

Afbeelding bij Martine Sandifort & Remko Vrijdag | Voorlopig voor altijd

Details Martine Sandifort & Remko Vrijdag | Voorlopig voor altijd

Datum/tijd: vrijdag 8 februari 2019
Locatie: HAL60 - Pasteurweg 60 - Roelofarendsveen
Entreeprijs: € 15,00
Start kaartverkoop: zondag 16 september 2018

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.