Fada Theatre · Talent op de vlucht

Over Fada Theatre · Talent op de vlucht

Heeft u afgelopen zaterdag dat grote artikel gezien in het Leids Dagblad met de kop Theater op de vlucht? Het artikel gaat over de indrukwekkende voorstelling Talent op de vlucht van negen Syrische vluchtelingen. WIJ Presenteert heeft goed nieuws!

Ahmad al-Herafi en Ramez Baheer, acteurs in Syrië, ontmoetten elkaar op hun vlucht uit Syrië in Turkije. Samen legden zij de rest van de reis af en kwamen uiteindelijk terecht in de noodopvang in Alphen aan den Rijn. Daar namen zij, na de zelfmoord van een medebewoner, het initiatief de verhalen van hun lotgenoten te verwerken tot een toneelstuk. Om een positieve bijdrage te leveren aan het beeld dat over vluchtelingen bestaat. “Wij zijn mensen met verhalen en dromen. We willen alleen maar een veilig bestaan, voor onszelf en onze gezinnen”, vertelt Ahmad al-Herafi. Samen met Ramez Basheer, nog zeven amateuracteurs en enkele crewleden maakte hij het indrukwekkende ‘Talent op de Vlucht’. De acteurs lieten drie keer een uitverkochte zaal achter met bezoekers die zochten naar woorden om te vertellen wat ze hadden gezien. Nu reist de voorstelling verder, o.a. naar de Alkeburcht in Roelofarendsveen.

Datum: vrijdag 11 maart · aanvang: 20.30 uur · locatie: Alkeburcht Roelofarendsveen · entree:  €7,50

De kaartjes zijn vanaf woensdag 2 maart te koop bij boekhandel Veenerick, Noordplein 15 in Roelofarendsveen. Ook kunt u reserveren via reservering@wijpresenteert.nl.

Afbeelding bij Fada Theatre · Talent op de vlucht

Details Fada Theatre · Talent op de vlucht

Datum/tijd: vrijdag 11 maart 2016
Locatie: Alkeburcht Roelofarendsveen
Entreeprijs: € 7,50

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Neem bovenstaande code over. Deze code gaat misbruik van het formulier tegen.