Dubbeltheater (Uitverkocht)

Over Dubbeltheater (Uitverkocht)

Deze voorstelling is uitverkocht

Pieter Verelst - Mijn Broer en Ik
Geen kwaad woord over mijn broer. Laten we dat afspreken. Hij kan het ook niet helpen. Ik ben vandaag heel heuglijk, opgetogen en blijmoedig. Omdat ik hoop dat we na tien jaar verwarring en miscommunicatie, alles van de baan kunnen schuiven en ik mijn vergenoegend akkefietje met mijn broer in een ander daglicht kan plaatsen. Pieter Verelst won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs.

De Gestampte Meisjes - Ballen
Lieve mannen, jullie hebben het niet gemakkelijk de afgelopen tijd. De vrouw wordt steeds meer man. De rolverdeling is op zijn retour en dat is niet makkelijk voor jullie. Ze heeft haar eigen baan en plakt zelf haar band. Het gevolg: een onzekere man. Maar wij hebben jullie wel nodig. Het is hoog tijd dat jullie weer op het voetstuk worden gezet. De Gestampte Meisjes (Esmée, Thenera en Ymke) wonnen diverse prijzen en stonden in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2017.

Aanvang: 21.00 uur, locaties: cafe Heemskerk, Langeweg 2, Roelofarendsveen - SplotsZ, Sportpad 25, Roelofarendsveen, entree: € 12,50.

Afbeelding bij Dubbeltheater (Uitverkocht)

Details Dubbeltheater (Uitverkocht)

Datum/tijd: vrijdag 17 november 2017
Locatie: SplotsZ & Cafe Heemskerk
Entreeprijs: € 12,50

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.