Bon Voyage

Over Bon Voyage

Het is eindelijk vakantie. Juist als de familie Verbeek wil afreizen naar zonnig Frankrijk komen ze er achter dat Opa Bob (77) zijn vergevorderde ziekte heeft verzwegen. Ze blijven thuis. Het is een zware klap voor de hele familie. Moeder Tine vindt het moeilijk om de situatie te accepteren en zoekt afleiding op andere plekken. Jasmijn (7) is vooral bezorgd om opa Bob. Ze bestookt hem met vragen over de dood. Jochem (12) is als enige blij dat ze thuis blijven. Hij verheugt zich op een vakantie met zijn beste vriend.

Tijdens deze familiemiddag draait de film 'Bon Voyage'. Uit een recensie: Het draait niet alleen om opa of de dood. Het is ook een film over liefde, seks, vriendschap, trots, en volwassen worden. Rogaar weet bovendien over al die dingen iets zinnigs te zeggen. Geen slechte prestatie. Margien Rogaar, die in 2002 afstudeerde als regisseur en al meerdere films maakte, geeft na afloop een toelichting op de film.

De soundtrack van de film wordt gezongen door Rik Elsgeest, hij zal na de voorstelling vijf nummer spelen. Daarnaast komt ook Margien Rogaar vertellen over de film en hoe zij de filmgeregisseerd heeft.

De entreeprijs is voor kinderen €2,50 en voor volwassenen € 5,00.

De film is voor kinderen vanaf 8 jaar.

www.margienrogaar.nl

Afbeelding bij Bon Voyage

Details Bon Voyage

Datum/tijd: zondag 26 februari 2012
Locatie: De voorstelling begint om 14.30 uur in de Alkebrucht
Entreeprijs: € 5,00
Start kaartverkoop: zondag 12 februari 2012

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.