Bint Grutjes & Griesmeel

Over Bint Grutjes & Griesmeel

Bint - Grutjes & Griesmeel

Mevrouw Grutjes en mevrouw Griesmeel houden van zingen, kienen en van groentesoep. Ze praten met elkaar én met de mensen die naar hun voorstelling komen over dromen van toen en nu, over liefde, vriendschap en het omgaan met teleursteurstellingen. De dames wonen naast elkaar in de Julianastraat - mevrouw Grutjes woont op nummer 24 en mevrouw Griesmeel op nummer 26 - en proberen beste van het leven te maken. Heel anders dan de buurvrouw op nummer 28 die zich overal van onthoudt.

Dan wordt hun leventje ontregelt door de aangekondigde komst van een nieuwe buurman.  Eerst vinden de buurvrouwen dan idee maar niets, maar dan beginnen ze te dromen. Stel dat het een aardige heer is? Die zou misschien wel een kopje thee met hen willen drinken, of hen kunnen helpen met het ophangen van een schilderijtje. Maar hoe pakken ze dat aan? Grutjes & Griesmeel is een vrolijke, huiselijke voorstelling die wordt gecombineerd met het gezellige Grutjes & Griesmeel spel.

Wilt u naar de voorstelling Grutjes en Griesmeel in zorgcentrum Jacobus, maar heeft u geen vervoer? Op 4 oktober is de Combibus 's middags voor u beschikbaar. In principe zijn er per rit 4 plaatsen. Een rollator is geen probleem (maar rolstoel is helaas niet mogelijk). Opgeven vóór vrijdag 2 oktober bij de infolijn van de Spil (ma.-vr. van 9.00 tot 11.00 uur, tel. 071 – 3317967). Houd er rekening mee dat de voorstelling om 14.30 uur begint en ongeveer anderhalf tot 2 uur duurt. De kaartjes zijn voor 5 euro verkrijgbaar bij boekhandel Veenerick of aan de balie van zorgcentrum Jacobus.

Aanvang: 14.30 uur · locatie: Wijdezorg Jacobus, Saskia van Uylenburchlaan 1, Oude Wetering · entree: 5,00

Afbeelding bij Bint Grutjes & Griesmeel

Details Bint Grutjes & Griesmeel

Datum/tijd: zondag 4 oktober 2015
Entreeprijs: € 5,00

Reacties

Reageren op deze voorstelling?

Wij horen graag uw reactie, maar houd de discussie netjes en relevant.

Neem bovenstaande code over. Deze code gaat misbruik van het formulier tegen.