Dimitri Frenkel Frank's - Spiegels

Spiegels bestaat uit twee delen.

In het eerste deel interviewt een journaliste van een populair vrouwenblad een gerenommeerd schrijver van ‘moeilijke boeken’. Hij: intellectueel, gewiekst, provocerend. Zij: zenuwachtig, onervaren. Aanvankelijk maakt hij de grond met haar gelijk, totdat.......

In het tweede deel interviewt een journaliste van een kritisch weekblad een gerenommeerd schrijver van bouquetreeks achtige boeken. Hij: zachtaardig, homoseksueel, conflict vermijdend. Zij: zelfverzekerd, kritisch, aanvallend. Aanvankelijk laat ze niets van hem heel, totdat..

Aanvankelijk maken de sterke personages de ander met de grond gelijk, totdat hun boosheid tot echte emotie gaat leiden. En die echte emotie vormt een fascinerende authenticiteit die de personages kleur en diepte geeft. Twee ‘spiegelende’ interviews, met zowel hilarische als ontroerende momenten.

Ronald Top is een veelgevraagd TV-, en filmacteur die te zien is in series van Baantjer tot Coronation Street en Flikken Maastricht tot Divorce. Marianne Tidemann is te zien in een aantal films, commercials, tv series en speelde de rol van ‘Nora” in het toneelstuk ‘En Ik Dan’, van Annie M.G. Schmidt. Na het succes van hun serie in Amsterdam brengt het Grachtentheater deze productie van Dimitri Frenkel Frank in zijn originele bezetting terug in de theaters.

Aanvang: 20.30 uur, locatie: Dorpshuis Plein 13, Pastoor van der Plaatstraat 13a, Rijpwetering, entree: € 10.